perjantai 30. joulukuuta 2011

Valoa pimeyteen

Olen ollut erittäin hillitty välipäivän alennusmyyntien suhteen. Olen selaillut nettikauppojen tarjontaa puolella silmällä ja yrittänyt muutaman kerran kierrellä työpäivän jälkeen kaupoissakin, mutta paennut ihmismassoja nopeasti kodin rauhaan. Tähän asti ainoat aleostokseni ovatkin olleet neljäs tuotantokausi House (johon olen taas viimeaikaisilla junareissuilla koukuttunut) sekä Finlaysonin Aalto-pussilakanat, joita olin jo aiemmin haikaillut ja jotka nyt löytyivät alennuksesta puolitettuun hintaan (odottaminen kunniaan!)


Tänään kulutin kuitenkin taas muutaman hetken netin alelaareja kollaten. Houmin alesta poimin muutaman suosikkikohteen näkyville asti. Ferm Livingin kynttilänjalkojen pullonkaulamuotoilua en ensisilmäykseltä edes hoksannut, seuraavana hetkenä hymyilinkin jo niiden sympaattiselle olemukselle. Design Housen Work Lamp on puolestaan ollut haaveissa jo pitkään (haaveilen kuitenkin hopeisesta versiosta tuon alennuksesta löytyneen kultaisen sijaan). Normann Copenhagenin Lighthouse-lyhty taas olisi kuin kotonaan parvekkeellamme (jos vain malttaisin olla kantamatta sitä sisälle asuntoon). Vielä kun osaisi valita mieluisimman värin.

Myönnettäköön, jotain pääsi lopulta tipahtamaan ostoskoriin asti. Vilahtanee kuvissa jossain kohtaa tulevaisuutta. Tittidii ja hupsistakeikkaa! (Valolle on asunnossamme kuitenkin vielä runsain määrin tilaa.)

2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Ahihii. Mulle tulee aina niin kaamea sisustusvimma kun luen ja katon sun kuvia. :D Kun meillä on perinteinen 2h+k opiskelijakompleksi jossa päivän värit on yleensä viis erilaista kirjahyllyä. Niin voi jo mieli kaipaa tällaisen kauneuden joukkoon. Mut hyvää uuttavuotta sinne teillekin! :)

Henna kirjoitti...

Hih, tästä blogista on kyllä alkanut muotoutua vähän tällainen kanava purkaa sitä omaa sisustusvimmaa joka ei sitten tällä kertaa mennytkään yhtä helpolla ohi. Lienee siis tarttuva tauti kyseessä. :D

Onnentäytteistä uutta vuotta myös teille! :)